Rácz Klaudia vagyok, végzettségemet tekintve okleveles geográfus. Munkám során mindig azokat a projekteket szerettem leginkább, ahol webre szánt tartalmakat, szép és jól használható alkalmazásokat készíthettem. Ilyen feladatok mentén terelődött a figyelmem a webdizájn és a webszerkesztés felé. Eleinte csak néhány családtagomnak és egy-egy barátomnak segítettem honlapjuk elkészítésében. Az évek alatt érdeklődésem elmélyült, lelkesedésem pedig töretlen maradt. Végül ami egykor hobbinak indult, abból mára vállalkozás lett.

Célom, hogy egyéni vállalkozóként megszerzett tapsztalatommal és tudásommal olyan mikro-és kisvállalkozásoknak segíthessek, akik a modern kor elvárásainak megfelelő, letisztult weboldalt szeretnének, megfizethető áron.

Amennyiben megtisztelsz bizalmaddal és rám bízod honlapod elkészítését, Szalai Nikoletta grafikussal karöltve logókészítésben, kis és nagyarculat tervezésében vagy egyéb grafikai munkák elkészítésében is állunk rendelkezésedre.

 

Klaudia

 

 

 

 

Szalai Nikoletta vagyok, közgazdász. Ennek ellenére mindig vonzottak a kreatív feladatok, mint például a rendezvényszervezés, a marketing vagy a grafikai munkák. Jelenleg is egy cég marketing menedzsereként dolgozom, illetve a grafikai feladatokat is ellátom.

Szabadidőmben is szívesen fordítottam erre energiát, így mára egyéni vállalkozó lettem. Keress bizalommal, ha igényes, kreatív grafikai munkára vagy arculati anyagra lenne szükséged.

Rácz Klaudia webdesignerrel a weblap tervezésében és dizájnban is segítségedre leszünk.

 

 

Niki