Legyen szó egyéni vállalkozásról vagy kis- és középvállalkozásról, az internetes jelenlét napjaink egyik legfontosabb marketing eszköze. A különböző közösségi oldalakra való regisztráció mellett a saját honlap készítése szinte elengedhetetlen.

Célom, hogy olyanoknak nyújtsak segítséget,  akik nem tudnak vagy nem szeretnének hosszú heteket tölteni honlapjuk összeállításával, ugyanakkor szükségük van egy átgondolt és igényes weboldalra.

Honlapkészítésre rengeteg megoldás létezik, az egyik legnépszerűbb ezek közül a WordPress.

Mi magunk is WordPress alapú weboldalak készítésével foglalkozunk, választásunk pedig nem véletlen. Kezdjük az elején:

Mi is az a WordPress?

Röviden egy nyílt forráskódú, PHP-alapú tartalomkezelő (CMS – Content Management System) rendszer. Felhasználói és fejlesztői közössége igencsak széles, így rengeteg sablon és bővítmény (plugin) érhető el hozzá, melyek rendszeresen frissülnek.

WordPress segítségével könnyen karbantartható, igényeid szerint testreszabható és persze mobilbarát (reszponzív) honlapod lehet.

Keress minket bizalommal, ha:

WordPress alapú honlapot készíttetnél

Tartalmi vagy grafikai felújítást szeretnél

WordPress honlapodhoz webáruházra van szükséged

Régi honlapodat szeretnéd átalakítani

Segítséget szeretnél a honlapodhoz kapcsolódó szövegírásban

Szeretnél beletanulni az elkészült honlapod karbantartásába

Bármilyen területen is tevékenykedj, biztosan megtaláljuk az ahhoz illeszkedő webdesign-t, ami jól mutat laptopon és mobilon egyaránt.

A WordPress segítségével létrehozott honlapok legtöbbször költséghatékonyabbak, hiszen igényelnek sok havi programozói munkát. Számtalan, a modern igényeknek megfelelő sablon áll rendelkezésre megfizethető áron.  Ezekből kiindulva egyedi arculatodnak megfelelő weboldal készíthető, rövidebb idő alatt.

Segítünk megtalálni az igényeidhez legjobban illeszkedő sablont, illetve bővítményeket, amikből igényes weboldalt építünk vállalkozásod számára.